Gewichtsconsulente

Kom weer lekker in je vel !

Jacquelina is in opleiding voor gewichtsconsulent en zal in 2019 examen doen.

In opdracht voor mijn mondeling examen ga ik op Maandagavond 25 Maart een workshop geven over het lezen van etiketten.
Max. 6 personen. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Graag aanmelden via deze link.   ( links staan de afspraken, rechts de workshop )

Etiketten zijn niet alleen om je te verleiden het product te kopen. Het is ook bedoeld als een wegwijzer naar een bewuste keuze. Maar wat staat er eigenlijk op een etiket?
En wat betekent dat dan? Waar moet je op te letten? Wil jij ook weten waar je op moet letten als je in de supermarkt staat?

In deze praktische workshop leer je:

  • de etiketten op producten te lezen én begrijpen
  • hoe de verpakking je kan verleiden
  • hoe je de ingrediëntenlijst leest
  • wat de voedingswaardetabel is en wat het betekent
  • maak je kennis met leuke apps op je smartphone die je in de supermarkt kunt gebruiken
  • de belangrijkste keurmerken en logo’s en wat ze betekenen

Neem ook gerust een product of verpakking mee waar je nieuwsgierig naar bent. Voortaan kun je in de winkel een bewuste en gezonde keuze maken omdat etiketten en ingrediënten geen geheimen meer voor je hebben.

=================================================================================================================================

Zit jij niet lekker in je vel, heb je een druk bestaan en ben je afgelopen tijd alleen maar in gewicht aangekomen?
Zou je willen werken aan een verandering in je eet-, beweeg- en leefgewoontes met als positief voordeel dat je ook nog afvalt?

Ik help jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet-, en leefpatroon.

Als jij gemotiveerd bent en je wilt begeleiding in deze verandering, dan nodig ik je uit om bij mij een traject te volgen.
Zolang ik geen diploma heb, kun je dit traject boeken tegen een speciaal opleidingstarief. Mail me als je hierin interesse hebt.

Wil je alvast meer informatie wat ik jou kan betekenen op het vlak van een gezonde leefstijl in combinatie met het aanpakken van de achterliggende oorzaak van het teveel of te weinig eten?
Door eerst een traject van de Body Mind Release te volgen, is de kans dat je terugvalt vele malen kleiner… Interesse?  mail me dan voor meer informatie.